zwembadbtn vooruit

btn home
achteruit
Object-982
Juliette Warmenhoven was weer present en toonde haar prachtige nesten van schaaltjes in nieuwe uitvoeringen. Heel erg mooi en perfect uitgevoerd. Begeerlijk ook is het kommetje in de vorm van een uitvergrootte lepel, bijna als de bek van een pelikaan (zie foto boven). Voor meer info over haar werk: www.juliettewarmenhoven.nl


De Intuïtiefabriek:
'Tri'


Warmenhoven-lepels
skyline


SS_Rotterdam
Juliette Warmenhoven
SS Rotterdam

Een groot pré van Object Rotterdam is de locatie waar - of beter waarop - de designbeurs wordt gehouden: de SS Rotterdam, ooit het vlaggeschip van de Holland America Lijn. Na een grootscheepse restauratie ligt de boot voor anker aan het 3de Katendrechtsehoofd en dient daar als hotel, zalencentrum en natuurlijk als toeristische attractie. Het uitzicht over de havens en over de skyline van Rotterdam is indrukwekkend en ook het schip zelf is een bezoek meer dan waard. De eerste keer dat Object op de SS Rotterdam werd gehouden was in 2015. Nu, twee jaar later, is te merken dat de relatie tussen schip en beurs organischer is geworden. De opstelling in de gebruikte ruimen en ruimtes is royaler en er zijn nieuwe plekken en dekken in gebruik genomen. De beurs lijkt op alle fronten te groeien.

 
Vorig jaar werd voor het eerst het zwembad bij de beurs getrokken. Kleedhokjes en natuurlijk het basin zelf, lenen zich uitstekend als décor voor eigentijds design. De duik in het diepe maakte Tuttobene, vertegenwoordiger van vele ontwerpers die inmiddels hun naam hebben gevestigd. De Big Bubble-lampen van Alex de Witte waren te zien, de Fresnel Lights van Dirk van der Kooij en natuurlijk ook serviesgoed, van De Intuïtiefabriek. Bijzonder én elegant zijn de driedelige setjes Tri, bestaande uit een kommetje, een bordje en een serveerblaadje; alles van porselein.
Prima geschikt voor borrelhapjes, soep, of om bijvoorbeeld een fijnzinnig samengesteld nagerecht op te serveren. Voor meer informatie kijk op de website www.tuttobene.nl

Erosion-set
Tuttobene

kommen

De designbeurs Object Rotterdam behoort tot de vaste jaarlijkse uitjes, en zeker ook tot de leukste. Het is onmogelijk om sip of somber te blijven als je al die creatieve talenten bezig ziet, allemaal druk in de weer om hun meest vernieuwende, meest duurzame of - ook goed - hun mooiste design te presenteren. Keramiek en serviesgoed zijn daar meestal goed vertegenwoordigd dus reden genoeg om ook dit jaar weer naar Rotterdam af te reizen. Het was de leukste Object ooit.


Object Rotterdam 2017

 


 
 

laatste editie

serviezendomein.nl

archief

register /

overzicht serviezen

tijdbalk

kent u dit servies?

home